مرتب سازی بر اساس :
فقط موجود ها:

کوهها این نهادهای  وقار و استواری، چنان جاذبه ای در میان علاقه مندان خود به وجود آورده اند که امروزه شاهد این هستیم که علاقه مندان خود را از هر رده ی سنی به سوی خود می کشانند که با راحت ترین و بهترین تجهیزات افراد خود را آماده ی کوهنوردی می کنند اما حدود یک و نیم دهه قبل هیچکدام از این لوازم و تجهیزات که در حال حاضر به راحتی از فروشگاهای لوازم کوهنوردی و ورزشی تهیه می کنیم در دسترس نبوده اند که یکی از مهمترین واصلی ترین این تجهیزات کفش می باشد.

همانطور که گفته می شود قلب دوم انسان پا می باشد و کفش که نگهدارنده ی قلب دوم انسان است نقشی به سزا و شایشته را در این امر دارد. یکی از پیشکسوتان کوهنوردی تبریز که از کودکی به ورزش کوهنوردی گام گذاشته و با توجه به کمبود امکانات و لوازم همیشه جزو نام آوران کوهنوردی بوده اند آقای جلیل مجملی می باشند. ایشان از آن زمان با سختیهایی که در صعود داشته اند مخصوصا صعودهای زمستانی که باعث یج زدگی انگشتان و اعضادر بعضی افراد منجر به قطع انگشتان پا در اثر یخ زدگی می شد ودردسرهای فراوانی را برای یک کوهنورد به وجود می آورد تلاش کرده اند تا بتوانند در جهت تولید کفش کوهنوردی گامی بردارند.

سختیهای فراوانی در این مسیر بود چون نه تجهیزاتی در جهت تولید بود نه موادی در خور توجهی اما با پشتکار، ایشان توانستند از چرم طبیعی و لوازمی که از لحاظ استقامت و رطوبت کارایی بهتری داشته باشند به صورت دست دوز از سال 1365 شروع به تولید کفش کوهنوردی کردند که در آن زمان تولید یک جفت کفش حدود 4 تا 5 روز زمان لازم داشت تا ساخته شود اما با استقبال همنوردان و دوستان ، ایشان تلاش مظاعفی در جهت بهبود کیفیت و تولید انبوه انجام دادند که توانستند در سال 1370 کفش کوهنوردی با نام تجاری سهند را روانه بازار نمایند و تا این زمان این کفش با تنوع و انواع مختلف تولید و روانه بازار می شود.